Els treballadors del transport de mercaderíes i logística anuncien vaga per aquest dijous i divendres


El conflicte entre patronal i treballadors gira a l'entorn de l'aplicació dels increments de l'IPC del 2% més l'1% previstos en el conveni del sector. Els sindicats anuncien ara que convoquen a la vaga uns 30.000 treballadors de la província de Barcelona per dijous 26 i divendres 27, com a protesta per la negativa a negociar que ha mostrat la patronal, després que, segons CCOO, han intentat conciliar postures fins al darrer moment.

Transcalit i Acet, les empreses més importants del sector del transport de mercaderies, distribució i emmagatzematge, en general,  justifiquen la seva postura davant la falta de publicació formal al BOE de l'IPC i, per tant, només contemplen l'increment de l'1%.

El transport de mercaderies i la logística que abasta des de la distribució d'aliments, o les mudances fins a la distribució de carburats a les estacions de servei torna així a la tensió. José Villares, responsable del sector de CCOO, mostra la seva incredulitat davant de la negativa de la patronal i explica que si continuen sense resposta hauran de seguir el camí que ja han fet els treballadors del sector a Astúries, anunciant una vaga indefinida.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article