La III "Setmana Xocolate" mostra els antics èstris dels artesans xocolaters


La tercera edició de la Setmana Xocolate se celebra aquesta setmana a València. Fins el diumenge 5 d'abril es podrà visitar a la Ciutat de les Arts i de les Ciències dues exposicions amb estris antics que s'utilitzaven en l'elaboració de figures de xocolata. A més, l'atri oest del Museu de les Ciències acollirà l'exposició i degustació «Xocolate a mà», en la qual els artesans de Chocolates Comes mostraran als visitants com s'elabora aquest producte. També hi haurà un espai on es podrà visitar una selecció de figures cedides per l'Escola Superior de Pastisseria.

El certamen no pot obviar les degustacions de la llaminadura i, a més,  tindrà diversos punts de venda repartits als diferents espais del recinte. Els visitants podran adquirir a la botiga del Museu de les Ciències tota una sèrie de productes artesanals, elaborats amb xocolata.

Al llarg de la mostra es faran tallers per als més petits en l'espai "La Caseta de Chocolates Comes", on aprendran a modelar i pintar figuretes que després podran emportar-se a casa.

També s'han programat activitats per als adults, entre les quals, un a càrrec del cap d'estudis d'Escola Superior de Pastisseria, Víctor Navarro, que oferirà el taller «Creacions amb xocolate», en el qual es mostrarà els diversos usos d'aquest aliment. 

Dissabte 4 i diumenge 5, Intermón Oxfam exposarà en un estand el treball que realitza en països productors de cacau, amb la venda de productes de comerç just.

Programa última edició

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article