Milers de visitants als museus de Barcelona en la primera tarda de diumenge gratuïta


Ahir va ser el primer diumenge d'entrada lliure als museus municipals de Barcelona i més de 12.000 persones van aprofitar la iniciativa per visitar algun d'aquests equipaments culturals. El més visitat, segons fonts municipals, va ser el museu Picasso, seguit del de Ciències Naturals i el d'Història de Barcelona. Ara l'ajuntament confia que també s'afegiran a la iniciativa la resta dels més emblemàtics de la ciutat com el Macba,Mnac, Centre de Cultura Contemporània o les fundacions Tàpies i Miró.

Des d'ahir diumenge, entre les 15 i les 20 hores,  és gratis l'entrada a museus com el Museu d'Història de Barcelona, el de Ciències Naturals, el Disseny Hub Barcelona, el Jardí Botànic, el Museu Frederic Marès, l'Etnològic, el Barbier-Mueller d'Art Precolombí, el Museu Monestir de Predalbes, el de Ceràmica, el Picasso, el de la Música i La Virreina Centre de la Imatge.

Per celebrar el primer dia de la iniciativa alguns d'aquests centres culturals van celebrar activitats musicals i artístiques que complementaven les exposicions patrimonials.

Aquesta iniciativa s'uneix a d'altres ja existents, com el fet que cada primer diumenge de mes l'entrada als museus sigui també gratuïta. Això sense oblidar els diversos programes de descomptes, la creació de carnets de fidelització, com el del Museu Picasso, o la participació en esdeveniments com la Nit dels Museus.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article