La web einescontralacrisi.cat rep més de 100.000 visites el primer mes de funcionament


La web einescontralacrisi.cat que la Generalitat va posar en marxa a finals de febrer ha rebut prop de 100.000 visites durant el primer mes de funcionament. El portal se centra en dues vessants, la dirigida a les persones i la que dóna suport a les empreses.

Els continguts centralitzen tota la informació que pot ser útil a l'hora d'afrontar l'actual situació econòmica. Així, tan s'hi poden trobar les darreres actualitzacions en la demanda i oferta del mercat laboral com els ajuts socials per manutenció o beques de menjador. També recull les novetats del mercat de l'habitatge i proporciona tota la informació que necessiten els emprenedors a l'hora de crear una nova empresa.

Quant als continguts dirigits a les empreses, la web ofereix des de les darreres novetats en matèria de formació i innovació, com les eines a què pot accedir actualment l'empresari per a obtenir finançament. Des de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública, el portal dedica una secció que recopila la informació de totes les licitacions públiques d'obres i serveis que es convoquen diàriament.

Més informació: einescontralacrisi.cat

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article