Una discogràfica valenciana permet descàrregues gratuïtes per fer negoci


La discogràfica valenciana  Coffy Records, trenca motllos i busca alternatives a la persecució dels internautes que fan descàrregues musicals. Per això deixa de banda l'estratègia de criminalitzar al P2P i ofereix descàrregues gratis a través de les xarxes d'intercanvi d'arxius que compensa gràcies a 20 segons de publicitat abans d'obrir el document. 

La companyia és especialitzada en HipHop i en un reportage que li dedica Expansión, el responsable de Coffy Records assegura que aquesta és una opció de negoci meditada, donant a entendre que és un altre concepte de fer diners, adaptar-se a la realitat i aconseguir ingressos gràcies als anuncis, venda d'entrades a concerts o el merchandising.

De moment, l'empresa té un acord publicitari amb Seat i esperen que ben aviat tindran més anunciants. Quant a la venda d'entrades, asseguren que coincideix que les peces més descarregades són també les que més gent atrauen als concerts. Fins i tot, confessen que són socis de l'SGAE, malgrat tenir conceptes de negoci ben diferents.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article