"Remena'm la cirera" a partir del 18 de maig


El maig és temps de cireres a casa nostra i al voltant del fruit més primerenc de l'any se celebren festes gastronòmiques a diferents punts del territori. L’Alt Empordà celebrarà, els propers dies 18 i 28 de maig i 7 de juny, la campanya gastronòmica ‘Remena’m la Cirera!’ amb motiu de l’arribada de la Cirera de Terrades 2009.

La primera d'aquestes jornades es dedicarà a la tradicional peregrinació de la cirera, un recorregut gastronòmic pels camps de cirerers de les terres de l’Alt Empordà que enguany afegeix a la ruta punts d’interès cultural de tots els municipis participants i, en el mateix paquet, la recomanació de comerç tradicional que s'hi fa. El punt i final de la jornada serà organitzat pel col·lectiu japonès de Figueres que oferirà als assistents i participants un esmorzar-àpat, aportant una demostració de la seva cuina, on la cirera té un relleu molt especial.

A partir del 28 de maig i fins que finalitzi la temporada de la cirera es podran tastar a cadascun dels restaurants afiliats al recorregut gastronòmic diferents plats elaborats amb la cirera de Terrades. A més, el proper 7 de juny tindrà lloc la Fira Mercat de la Cirera de Terrades.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article