El Bulli de Ferran Adrià ha mantingut el guardó de millor restaurant del món per quart any consecutiu i, per primera vegada, els germans Roca han ascendit fins al cinquè lloc. Des del 2002 la revista "Restaurant" organitza els Premis S. Pelligrino als millors 50 Restaurants del Món, un guardó reconegut internacionalment com a indicador dels millors establiments a nivell mundial. La llista està confeccionada per The Nespresso World's 50 Best Academy, un grup de destacats escriptors, crítics, editors i comentaristes, cadascun dels quals representa una regió del món i presideix un plafó de jutges acuradament seleccionats entre els gourmets d'aquell territori. Enguany 837 experts en cuina han emès 4.185 opinions que han servit al jurat per escollir els 50 millors.
El Bulli revalida el títol de millor restaurant del món per 4art any
El Celler de Can Roca ha quedat 5è a la llista dels grans a nivell mundial
Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.
No hi ha cap comentari
Comenta aquest article
Informa sobre aquest comentari