Descomptes en les renovacions del domini .cat


La Fundació.CAT ofereix una promoció iniciada per Sant Jordi i la celebració de l'any Narcís Monturiol a través de la qual es pot accedir a codis de descompte en el registre de nous dominis i també en les renovacions dels ja registrats.

Podeu aconseguir un codi de descompte per renovar el vostre .cat jugant amb l'Ictineu d'En Narcís Monturiol. El jugadors que encertin tres preguntes o més es beneficiaran d'un descompte del 50% per a renovar el domini .cat durant un any. Cal verificar quins registradors accepten codis promocionals, no tots n'accepten, i escollir el tipus de codi (per un nou domini o per renovar-ne un d'existent) que voleu.


Els codis per a nous dominis seran vàlids fins el 30 de setembre de 2009. Els codis de renovació no són acumulables (només se’n pot fer servir un per cada domini) i caduquen, cal renovar enguany dominis que expirin durant el 2009. A fi de veure com evoluciona la promoció, la disponibilitat de codis de renovació està limitada a 200 codis a la setmana fins el 31 de maig de 2009.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article