ACC1Ó promou la internacionalització d'empreses catalanes


ACC1Ó organitza el proper mes de juny una trobada que reunirà els directors dels 35 centres de promoció de negocis que integren la xarxa exterior d’ACC1Ó amb l'’objectiu d’'acostar als empresaris catalans les oportunitats de negoci d’'arreu del món.

Al llarg de la trobada, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juny al World Trade Center de Barcelona, els representants d'’ACC1Ó mantindran més de 1.500 entrevistes personalitzades, prèviament concertades, amb professionals, emprenedors i empresaris amb l’'objectiu d'’assessorar-los en els seus projectes d'’internacionalització.

Mitjançant aquestes entrevistes, els participants podran analitzar les oportunitats reals de negoci en els mercats exteriors de major interès per a l’empresa catalana, així com trobar les vies per explotar amb èxit el seu potencial d’internacionalització amb l’ajuda dels experts d’ACC1Ó.

Els serveis de les oficines d’ACC1Ó, amb un àmbit d’actuació que abasta més de 70 mercats, inclouen l’assessorament i acompanyament en les diferents fases dels processos d’internacionalització: iniciació, expansió i consolidació.

A més, al llarg dels tres dies s'’impartiran tallers dinàmics dirigits a ampliar el coneixement sobre els mercats internacionals i compartir les experiències entre els participants.

Els empresaris interessats en sol·licitar entrevistes personalitzades s'’han d'’adreçar a la web d’ACC1Ó: www.acc10.cat

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article