Es crea el "Consumer Manager" el primer màster europeu en Consum


El “Consumer Manager” gestionarà les relacions entre les empreses i els seus clients per a garantir els mateixos drets dels consumidors a tota la Unió Europea. L’Agència Catalana del Consum i l’Institut de Formació Contínua de la UB creen la primera edició d’aquest Màster que compta amb fons de la Unió Europea, des de l’octubre de 2009 a desembre de 2010.

Aquesta és una nova professió que dóna resposta a la necessitat de les empreses d'incorporar en la seva plantilla a professionals formats en la problemàtica i la singularitat del consum, ha explicat Josep Tous, director del Màster en la seva presentació.

Les pre-inscripcions són a partir d'avui i les classes a partir d’octubre. Les matèries s'impartiran en castellà i anglès.

S’espera que en aquesta edició surtin 150 titulats, 20 amb beques per mobilitat i 10 sense beca que faran el curs a Barcelona, per cada una de les 5 universitats. Un cop finalitzat el màster, es podran obtenir tres titulacions diferents:

El màster està dirigit a professionals i recent llicenciats, de modalitat presencial, té una durada de 2.250 hores (90 ECTS) i en finalitzar el màster, l’alumne tindrà a la seva disposició les eines necessàries per accedir al mercat laboral en una gran varietat de departaments de l’empresa: màrqueting, comercial, qualitat i, especialment, atenció al client.

El màster està orientat a entendre i fer servir de forma professional la normativa que regula les pràctiques empresarials que tenen una relació directa o indirecta amb el client i el consumidor. Per fer-ho es basa en el marc normatiu de la Unió Europea i els seus estats membres, posant especial atenció en els temes relatius a la defensa del consumidor.

I el tercer mòdul constarà d’unes pràctiques que l’estudiant podrà realitzar en una de les empreses col·laboradores amb el seguiment d’un tutor.
Informació al consumidor, Universitat de Timisoara Oest (Romania)
Turisme i serveis, Universitat de Bolonya (Itàlia)
Vendes a distància, Universitat de Brunel (Regne Unit)
Seguretat alimentària, Universitat de Montpellier (França)
Qualitat i seguretat de productes i serveis, IL3-UB (Barcelona)

Més informació: ACC
                              UB

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article