El portal outletdepisos.es, novetat del Barcelona Meeting Point Low Cost


A un mes de la seva inauguració ja ens comencen a arribar novetats que presentaran el saló "low cost de Barcelona Meeting Point". En aquest cas es tracta de la presentació oficial de la web "www.outletdepisos.es" que pretén oferir els pisos amb descomptes d'entre un 10% i un 40% sobre el preu de venda. El portal ja compta amb clients que pengen les seves ofertes, la col.laboració d'entitats financeres com Bancaixa i promotors com el Grup Mahersol. La peculiaritat del lloc web és que l'usuari podrà accedir a dades com els diferents preus pels que ha passat l'habitatge que li interessa, informes sobre taxació a més d'escriptures i documents que avalen l'autenticitat del descompte.

Un portal en la línia del gir que ha près Barcelona Meeting Point (low cost) en el que, per primer cop hi participaran promotors al costat d'entitats financeres, amb l'objectiu de materialitzar operacions de compra venda amb més celeritat. Una novetat que aporta el saló en un intent de revifar un dels primers sectors castigats per la crisi i que no dóna mostres de reacció.

Els participants al Saló que se celebrarà entre el 12 i el 14 de juny i que ha fet del "low cost" el seu principal punt d'atracció, tenen com a únic requisit que els immobles que ofereixen hagin estat rebaixats, com a mínim, un 30%. Podran utilitzar estands compartits, i participar amb marca pròpia o marca blanca, per si convé baixar encara més el preu.

Més informació: 1r. Saló de les Oportunitats Immobiliàries

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

Comenta aquest article