Els productes del Baix Llobregat més a prop de Barcelona gràcies a Internet


Productors agrícoles del Baix Llobregat s’han agrupat amb la finalitat de comercialitzar conjuntament i a través d’Internet els seus productes, entre ells bledes, carxofes, cireres i préssecs propis de la comarca. L'acollida al nou servei ha estat molt positiva. Així ha nascut Can Perol, una entitat que agrupa sis famílies de productors majoritàriament d’agricultura ecològica de la comarca i amb seu a Sant Vicenç dels Horts.

Les dificultats a l'hora de vendre els productes a un preu digne, sobretot fruita i verdura, han empès aquests productors a fer aquest oferiment en Xarxa. Segons l’Albert Presas, soci de Can Perol i pagès d’Abrera, es van dir “si tenim 4 milions de possibles consumidors aquí al costat, per què no fem alguna cosa per oferir-los directament els nostres productes?”.

Avantatges n'hi ha un munt, però especialment es valora que aquests productes de proximitat arriben als clients poques hores d'haver fet la collita. Un cop feta la comanda, el client sap automàticament el dia i la franja horària en què li arribarà la cistella de productes a casa.

L'oferta de productes de Can Perol que es comercialitzen a través de www.canperol.cat es basa en els frescos com fruita, verdura, pa i ous però també d'elaboració artesanal com melmelades, pastissos, embotits o sucs.

Una de les darreres novetats en el catàleg és la venda de vedella ecològica. La producció ve d'una granja de Gàver (La Segarra) que serveix lots de carn de 10 kg on s'inclou  filet, bistecs, xurrasco, entrecot, costella, estofat, carn trinxada... a uns 13 euros el kg. Es presenta tot filetejat i les diferents parts estan separades, etiquetades i envasades al buit. Des de Can Perol, expliquen que els lots s’han d’encarregar (via correu electrònic: [email protected]) abans del dia 5 de cada mes. En aquest tipus de comanda però, per la necessitat de no trencar la cadena de frescor caldrà ser recollida a la seu de Can Perol.

Més informació: Can Perol


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article