Trànsit reparteix 40 milions de punts entre els bons conductors


Des que va entrar en vigor el carnet per punts la DGT ha retirat més de 8 milions de punts entre els conductors dels quals gairebé un milió són per excés de velocitat. D'això farà tres anys aquest juliol i ara Trànsit pensa complir amb el que prometia la nova llei i repartirà dos punts als conductors que encara mantinguin el carnet sencer. I, si passen tres anys més i la cosa segueix igual, encara rebran un nou punt, el que farà 15.

A aquestes alçades són ja més de dos milions que no podran esperar aquesta recompensa perquè alguna de les sancions que han patit portava associada la retirada de punts.

Dels 2.026.935 de conductors que han patit la pèrdua d'algun punt, uns 452.000 ja han rebut una notificació oficial avisant-los que només els en queden la meitat i prop de 47.000 han perdut el carnet de conduir i s'hauran de tornar a examinar.

Si hores dara hi ha conductors que no tenen la certesa de ser destinataris d'aquests dos punts, poden consultar la web de Trànsit  (www.dgt.es) que els treurà del dubte al moment. El portal conté un enllaç que demana el NIF, i tot seguit enviarà una clau d'accés que arriba per correu electrònic.

Més informació: Cincodias

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article