De l'escorxador a casa

Càrnies Vilaró de Sils inaugura demà una botiga de venda directa de carn fresca a Salt


Primer van estar els productors agraris que han buscat noves fórmules de vendre directament al consumidor, després els ramaders amb les màquines de venda de llet i ara la iniciativa obre pas als escorxadors. Són intents d'esquivar el domini de la gran distribució, fórmules iniciades amb timidesa però que han trobat una acollida excel.lent entre els consumidors. El Diari de Girona recull la iniciativa de Càrnies Vilaró (Sils) un dels principals escorxadors de l'estat que ha fet un pas en la seva estratègia de diversificació i obre una botiga pròpia de venda de carn fresca.

El portaveu de l'empresa, Javier Frade, explica que aquest és un nou concepte de negoci que té una demanda social. El consumidor busca "preus més economics en moments de crisi i nosaltres volem traslladar el preu del productor a l'àmbit detallista".

La intenció de la companyia és que aquest nou establiment sigui el primer d'una cadena, sempre però, les botigues serien prop d'alguna de les plantes de Vilaró per a estalviar cost logístic. Així, les futures botigues se situarien a l'àrea de Barcelona, comarques del Segrià i Urgell i prop de l'àrea urbana de Girona. Els punts de venda se situaran en zones perifèriques de les ciutats, en establiments de grans dimensions i horaris concentrats en tres dies, de dijous a dissabte.

Segons Frade, la botiga de Vilaró que s'inaugura demà al Polígon La Maret de Salt -prop de l'espai Gironès-, a més de carn fresca oferirà també productes elaborats pels seus clients de la planta de Sils a "preus molt ajustats".

Enllaç: Càrnies Vilaró

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article