Prova el pis dos dies i després... el compres!

El Saló immobiliari Low Cost oferirà durant tot el cap de setmana aquesta i d'altres estratègies per a vendre pisos


La immobiliària gironina Torrent de Juià promou la venda d'habitatges a través de l'auto anomenat "sistema Torrent". D'una banda permet l'opció de provar el pis durant dos dies sense necessitat de comprar-lo, ni llogar-lo.  Un cop viscudes les primeres impressions de com s'hi viu, en cas d'estar-hi interessat, l'aspirant a comprar-lo podrà participar en una subhasta privada per a l'adquisició de l'habitatge. Només que, l'únic requisit necessari per a poder-hi participar serà el dipòsit del 5% del preu de sortida. Aquesta és una de les estratègies a les que podran optar els visitants del Saló de les oportunitats immobiliàries Low Cost, que s'inaugura avui a Fira Barcelona.

Al Saló hi participaran un total de 173 immobiliàries que compartiran espai amb entitats financeres com Caixa Sabadell, Caixa Tarragona o Caixa Catalunya, presents també al certamen amb l'objectiu de facilitar les operacions de venda, a través d'oferir oportunitats en el finançament, i que el visitant pugui sortir de la Fira amb el pis "posat".

Durant el cap de setmana en què s'allargarà la trobada, es presentarà oficialment  la web "www.outletdepisos.es" que pretén oferir els pisos amb descomptes d'entre un 10% i un 40% sobre el preu de venda. El portal ja compta amb clients que pengen les seves ofertes, la col.laboració d'entitats financeres com Bancaixa i promotors com el Grup Mahersol. La peculiaritat del lloc web és que l'usuari podrà accedir a dades com els diferents preus pels que ha passat l'habitatge que li interessa, informes sobre taxació a més d'escriptures i documents que avalen l'autenticitat del descompte.

El Barcelona Low Cost ha estat inaugurat aquest matí pel conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, acompanyat de la secretària d’Habitatge, Carme Trilla, i la ministra d’Habitatge, Beatriz Corredor.

El saló 'Low Cost' creat amb la intenció de revifar el sector més castigat per la crisi, ha estat un èxit de convocatòria, entre d'altres participen Reyal Urbis, Habitat-Don Piso, Procam, Promohogar, Grup Qualitat i Premier.  També hi serà present el Col·legi d'Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Barcelona i la Cambra de la Propietat Urbana.

Enllaç: Low Cost, primer saló de les oportunitats immobiliàries

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article