Una de cada tres recerques a Internet condueix a resultats erronis


Les utilitats de recerca per a trobar informació a través d'Internet no creixen al mateix ritme que els continguts. Un estudi constata que els professionals que inicien recerques a través d'Internet afirmen en un 36% dels casos que van a una web que no correspon. És a dir, erren les consultes una de cada tres vegades. 

La investigació realitzada per la consultora Outsell evidencia també dades xocants sobre l'evolució de l'ús d'Internet de manera professional ja que mostra una tendència  a la caiguda de l'hàbit de començar la recerca a Internet -ha baixat més d'un 20% des de 2001-, mentre que pugen les consultes a Intranets.


Les xarxes socials són utilitzades per més de la meitat dels professionals per a buscar informació evidenciant un protagonisme creixent. La més utilitzada és Linkedln, seguida a distància per Ning i Twitter.

L'enquesta s'ha realitzat entre 5.660 professionals britànics i nord americans amb l'objectiu d'indagar en els hàbits d'aquest col.lectiu a l'hora de buscar informació a la Xarxa

Més informació: Softpedia


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article