Usuaris de Renfe qualifiquen d'"odissea" el trajecte per arribar a la T1


Durant la jornada d'inauguració de la nova terminal de l'aeroport del Prat molts usuaris de Renfe s'han queixat per l'"odissea" que suposa arribar-hi després del viatge en tren i han reclamat que s'acceleri la construcció de la línia 9 del metro.

AENA disposa de cinc autobusos que cobreixen el trajecte entre l'estació de Renfe i la T-1 que durant tota la jornada d'ahir van funcionar sense massa incidents. Cada mitja hora, a l'arribada del tren de Rodalies, els autobusos esperen a l'exterior de l'estació als passatgers. A l'estació, 16 informadors atenen als usuaris i els indiquen si el seu vol surt de la T1, en aquest cas han de pujar a l'autobús.

El vehicle cobreix el trajecte entre l'estació i la T1 en uns deu minuts i efectua el servei de manera gratuïta. A més del servei d'autobusos que enllaça amb el tren, a la nova terminal arriben 13 línies d'autobús: el nou servei directe de l'Aerobús, les línies metropolitanes 46, L77, PR1, L99 i N-17 i set línies regionals. Alguns usuaris han mostrat el seu "malestar" perquè el preu del bitllet de l'Aerobús -que connecta el centre de Barcelona amb l'aeroport- sigui més car si es viatja a la T-1 que si es viatja a la T-2.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article