La telefonia mòbil se suma a la cultura de l'"usar i llençar"

Orange i BIC llancen un mòbil per 29 euros que inclou 12 euros de trucades gratis


El nou aparell inclou les funcionalitats bàsiques, la seva manipulació és senzilla i es pot adquirir als mateixos punts de venda que els encenedors i boligrafs que han fet famosa la marca BIC. Orange, que juntament amb BIC van obrir aquest mòbil al mercat francès ara fa un any, anuncia que el mòbil es ven amb la bateria carregada i número de telèfon i, a més, inclou una targeta SIM recarregable.

El mòbil es podrà adquirir als estancs, papereries, gasolineres, quioscos i centres comercials a partir de primers de juliol.

La terminal inclou els serveis elementals com trucar o rebre trucades, enviar SMS, ràdio FM, alarma i calculadora. La bateria recarregable inclou 240 hores d'activació i 4 hores de conversa, tot per 29 euros. El mòbil inclou 12 hores de trucades gratis.

L'operadora justifica la innovació adduint que l'aparell és especialment indicat per a fer-ne ús per vacances o bé per dedicar-lo a alguna funció específica, com atendre exclusivament trucades que tinguin a veure amb alguna venda com és el cas dels usuaris que estan en procés de vendre un cotxe, un pis, o algun objecte de la llar.












Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article