Caixes catalanes a punt de fusió


En pocs dies es podria presentar oficialment la proposta de fusió davant del Banc d'Espanya de les Caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu a les que es podria afegir Caixa Manresa. La creació d'aquesta nova entitat suposaria la vuitena en dimensió d'actius de tot l'estat. De fet, segons La Vanguardia, les converses entre les quatre entitats financeres catalanes ja venen de dos mesos ençà i compten amb el vist-i-plau del Departament d'Economia i Finances de la Generalitat i també del Banc d'Espanya.

En el procés d'integració de les quatre caixes es preveu que es mantindria cadascuna de les respectives obres socials, la inversió destinada a les quals seria aprovada per un consell assessor a constituir que comptaria amb representants de cada entitat.


Més informació: La Vanguardia

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • NARCÍS SERRA I SERRA,

    III. CATALUÑA Y SUS BANCOS VS. CATALUÑA Y SUS CAIXAS.

    LA CAIXA, RIOFISA… FUTURAS QUERELLAS… FUSIONES.



    Rafael del Barco Carreras



    No puedo por menos de insistir una y otra vez con el personaje. Está en el CANDELABRO, perdón “candelero”. La broma atenúa la acidez que me despierta ese rostro de monaguillo bueno, a rebosar de doblez, dureza y malicia. Mi pesadez la exige el artículo repetido y reflejado en imágenes sobre su posible “jubilación” e... Llegir més

Comenta aquest article