Els comerços podran obrir aquest diumenge 5 de juliol

La campanya oficial de rebaixes d'estiu comença aquest dimecres


Els comerços podran obrir el proper diumenge 5 de juliol, un dels 8 festius autoritzats d’obertura comercial per a l’any 2009. La campanya de rebaixes d'estiu comença aquest dimecres i acaba el dia 31 d'agost. Comerç recorda als responsables dels establiments que les rebaixes són opcionals i que els productes que s'ofereixen en campanya han d’haver estat a la venda amb anterioritat a les rebaixes.

La Direcció General de Comerç ha anunciat que realitzarà més de 3.000 inspeccions en aquesta campanya de rebaixes, intensificant enguany la tasca informativa per evitar que es facin rebaixes fora del termini marcat. La conjuntura econòmica actual ha conduït les autoritats de comerç a centrar l'atenció d'aquesta campanya a les denúncies i a fer incís en l'aspecte preventiu- informatiu.

Comerç recorda que, segons la normativa (Decret Legislatiu 1/1993 sobre comerç interior que refon la normativa catalana en aquest àmbit), s’entén per venda en rebaixes l’oferta d’articles i productes a preus inferiors a l’habitual.

Les reduccions dels preus han de constar al costat del preu habitual i queda prohibida la venda d'articles deteriorats sota la denominació de rebaixes.

Més informació: Direcció General de Comerç

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article