Adicae programa sessions informatives per als afectats per "Swap" o "clips" bancaris


El "swap" o "clip" bancaris són unes assegurances que des de fa dos anys ofereixen les entitats financeres als seus clients per a protegir-se de la pujada de l'Euribor. El producte va funcionar fins que l'Euríbor va assolir els nivells màxims el juliol de 2008. Però arribats a aquest punt, i especialment amb el sotrac econòmic de l'octubre passat, l'índex ha patit la major caiguda de la història. Ha estat en aquest moment en què molts d'usuaris s'han adonat del que havien signat i ara es troben que han de pagar quantitats molt elevades al banc perquè la davallada de l'Euríbor ha traspassat els mínims que contemplava l'assegurança. L'associació d'usuaris de bancs, caixes i assegurances Aicec - Adicae, esta organitzant des de principis de juny sessions informatives als afectats per aquests productes bancaris, cada dimarts i cada dijous a la tarda, a la seva seu del carrer Entença, 30 de Barcelona.

Les sessions són a partir de les 6 de la tarda.

ADICAE agrupa als afectats per aquests tipus de productes en la seva “Plataforma Clips i altres productes d'inversió en hipoteques”. Cal trucar abans al 93 342 50 44

L'organització de consumidors atén de moment en aquestes reunions col.lectives als consumidors o usuaris finals.

Un cas apart són els petits empresaris i autònoms afectats que s'hauran de posar en contacta amb el Centre d'Atenció Empresarial de la Cambra de Comerç, bé a través del telèfon 902 448 448 o bé enviant un missatge a [email protected] -especificant el tema-. També us podeu dirigir directament a la seu de la Cambra, a l'Av. Diagonal, 452 -08006 Barcelona.

Més informació: Entrevista amb Emili Ruíz (promotor plataforma d'afectats)

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article