Dia complicat per la mobilitat entre Girona i Barcelona

Dijous i divendres el Tour passarà per carreteres catalanes i Trànsit adverteix de complicacions i vies tallades


Trànsit recomana utilitzar durant aquests dos dies transport alternatiu al cotxe privat o bé modificar els horaris de desplaçament intentant no coincidir amb les hores punta de les etapes del Tour, entre les 10:30 i les 17:30 hores. L'etapa d'avui dijous va de Girona a Barcelona, passant pel Baix Empordà, La Selva, l'Alt Maresme, el Vallès Oriental i Occidental i arribarà a la tarda a la capital catalana.

Horaris previstos per avui:

Entre les 10.30 i les 13.45 hores, no es podrà circular per la C-65 entre Girona, Cassà de la Selva, Llagostera i Sant Feliu de Guíxols.

Entre les 10.20 i les 14.45 hores, la circulació estarà tallada a la GI-682 entre Sant Feliu de Guíxols, Tossa, Lloret, Blanes i Palafolls.

Entre les 12.30 i les 16.00 hores estaran tallades la N-II entre Palafolls, Malgrat de Mar, Calella, Canet, Arenys de Mar i Caldes d'Estrac; la BV-5031 entre Caldes d'Estrac i Arenys de Munt, i la C-61, entre Arenys de Munt i Sant Celoni.

Es tallarà el trànsit entre les 13.30 i les 17.00 hores a: la C-35, de Sant Celoni a Cardedeu; la C-251, de Cardedeu a Granollers; la BP-5002, de Granollers a Montornès del Vallès i Martorelles; la BV-5001, de Martorelles a Santa Coloma de Gramenet i Badalona, i la B-500, entre Badalona i Barcelona.

A banda dels talls d'aquestes vies, les restriccions de trànsit també poden afectar carreteres adjacents a la ruta com la C-35 en diversos trams de Girona i el Vallès.

En aquest enllaç 3cat24 podeu trobar més detall sobre les carreteres tallades i vies i serveis alternatius que s'han organitzat per reduir l'impacte a la mobilitat.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article