Tous col.labora amb Intermón Oxfam a través de la seva línia H2O


La firma Tous ha presentat una col·lecció de joieria i un perfum solidaris amb els projectes d’aigua que porta a cap Intermon Oxfam, tant de cooperació al desenvolupament com d’acció humanitària.

Tous ha signat un conveni de col·laboració amb Intermón Oxfam en el què es compromet a destinar un percentatge de les vendes de Tous H2O, la seva col·lecció de joies i el seu perfum, als programes d’accés a l’aigua potable que Intermon Oxfam té oberts en diferents països.

El perfum ha estat elaborat sota criteris sostenibles: estoig elaborat amb cartró certificat en gestió forestal responsable, el vidre de l’envàs reciclat en un 25%, fragància elaborada amb criteris de l’agricultura biològica i manipulació a càrrec de la Fundación Arco Iris, que afavoreix la integració laboral de les persones amb discapacitat.

La joia és un topazi blau tallat en briolet que s’inspira en una gota de aigua, símbol de les gotes que podem aportar cadascun de nosaltres al planeta. La col·lecció està disponible en dues versions: or groc i plata de primera de llei.

IO destinarà els ingressos als programes d’aigua: potabilització, dipòsits i canalitzacions d’aigua, construcció i rehabilitació de pous. Actualment reballa en 15 projectes junt amb 10 organitzacions locals per construir les infraestructures necessàries que portin l’aigua potable a les zones més desprotegides i vulnerables, a països com Etiòpia, el Txad, Moçambic, l'Equador i el Paraguai.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article