La Generalitat reconeix que els ajuts familiars per a menors de 3 anys arriben tard


El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha admès que el pagament de les ajudes per a les famílies amb fills menors de 3 anys -o de 6, si són famílies nombroses o monoparentals-  estan arribant tard. La Generalitat ho argumenta explicant que ha posat en marxa un sistema nou que simplifica els tràmits perquè no s'haurà de renovar cada any la sol·licitud.

Acció Social i Ciutadania tramita de manera automàtica el pagament d'aquesta prestació a totes les famílies que se'n van beneficiar el 2008 i que continuen complint els requisits aquest 2009. Segons el departament, rebran aquest pagament d'ofici més de 187.000 famílies.

Font: 3cat24

Més informació: Departament d'Acció Social i Ciutadania

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • Hola,

    Desde les retallades varem deixar de cobrar l'ajut per familia nombrosa del que gaudiem. Tinc una nena de 4 anys i com son familia nombrosa engara en tindria dret. Vaig trucar fa temps al 012 i em van comentar que les anavem pagant però més a poc a poc. Voldria saber si hi ha algún requisit perquè se'ns pagui donat que el meu marit va haver de tancar l'empresa i durant aquests mesos ha estat treballant a mitja jornada però ara se li ha acabat el contracte.

    Gràcies i salutacions,

Comenta aquest article