París bé val un somriure!

Una campanya de l'Oficina de Turisme de la ciutat convida els parisencs a somriure més als visitants


L'activitat turística nota la contracció econòmica i això ha portat als responsables dels principals punts d'atracció de turistes del planeta a fer replantejaments per  a fer més seductor el destí. És el cas de París que ha iniciat una campanya entre els seus ciutadans comminant-los a saludar amb somriures als turistes que visitin la ciutat.

Des del gener passat el nombre de turistes de París, la ciutat més visitada del món, ha caigut un 17% en relació al mateix període de l'any passat. 

Per contrarestar la caiguda i augmentar els ingressos, l'oficina de turisme de la capital francesa ha posat en marxa uns equips d'"ambaixadors del somriure" per donar la benvinguda als estiuejants que circulen pels punts més populars de la ciutat.

Per què un somriure dels parisencs per atraure més turistes?

Al maig, una enquesta realitzada al web TripAdvisor va evidenciar que la majoria dels visitants de la ciutat es queixaven dels preus elevats i de la poca amabilitat dels seus habitants. Però el turisme genera més de dos milions de llocs de treball i representa el principal sector econòmic de la ciutat, aquesta és la principal motivació que ha empès als responsables de la campanya.

D'altres actuacions per a estimular el turisme ha estat la possibilitat d'efectuar una visita virtual als Camps Elisis en aquest  web www.ChampsElysees.org. A més s'està creant una nova cadena d'hotels de luxe i la Secretaria d'Estat de Turisme ha aplicat una reducció de l'IVA al sector (hotels i restaurants) que ja va entrar en vigor l'1 de juliol passat.

Més informació: Reuters

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article