Els veïns del Miniestadi en contra de la requalificació dels terrenys


La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) considera una contradicció que l'Ajuntament de Barcelona s'hagi gastat  un milió d'euros en possibilitar la participació dels veïns en el nou projecte de la Diagonal i, en canvi, que no se'ls hagi tingut en compte per una transformació rellevant de l'entorn com ha de ser la requalificació dels terrenys on ara hi ha ubicat el Miniestadi del Futból Club Barcelona. Més encara, si es té en compte que ja l'any 2000, quan es va començar a parlar del tema, els veïns de la zona d'influència van manifestar el rebuig a una nova "requalificació de terrenys d'equipaments".

Ara el veïns es queixen que s'han hagut d'assabentar per la premsa de l'acord assolit entre FC Barcelona i Ajuntament. Un cop més, lamenten, el veïnat s'ha deixat de banda per una qüestió que genera malestar. Retreuen al consistori que "no es pot anar liquidant l'escàs patrimoni de sòl destinat a equipaments que té la ciutat en favor d'operacions clarament especulatives".  Més greu els sembla, que justament aquestes gestions siguin liderades pel mateix ajuntament i no s'hagi comptat amb la participació del veïnat en tot el procés, després que ja van mostrar el seu rebuig en una assemblea realitzada l'hivern passat al barri de Les Corts.

Més informació: FAVB

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • MINIESTADI



    Rafael del Barco Carreras



    1-08-09. Crisis… ¿Qué crisis? !Aquí no ha pasado nada! De EQUIPAMIENTOS a 1.500 viviendas. Hereu, Trias, Portabella y Laporta sentados en su monopoly han cerrado la partida que sus anteriores en el Barça y Ayuntamiento no supieron o pudieron cerrar. Los equipamientos no generan las hipotecas que generarán los 1.500 PISOS, que aunque nadie compre o pueda comprar a 30, 40 o 50 años, ¡qué más da! El secreto del negocio, como he comentado t... Llegir més

Comenta aquest article