Depana i l'ajuntament de Palamós promouen activitats a Castell i Cap Roig

Volen donar difusió dels valors naturals de l'espai


Depana, la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural i l'ajuntament de Palamós han dissenyat un programa d'activitats per la descoberta dels valors naturals de l'espai d'interès natural de Castell – Cap Roig. “L’'agenda d’activitats de natura: Descobrim l’EIN de Castell – Cap Roig” vol promoure tot tipus d'activitats de divulgació, formació, educació i sensibilització ambiental a l’espai natural.

Les activitats de natura s'iniciaran amb una sortida guiada amb kaiac pel litoral de l’'espai avui divendres  24, i l'allargaran fins mitjan desembre. El programa és ben divers: tallers d’il·lustració i dibuix naturalista, visites guiades per conèixer la vegetació present a la zona, sortides amb barca d'’observació d’'aus marines, itineraris d’esnorkel, tallers d’astronomia i sortides per conèixer la geologia de l’espai natural.

Castell – Cap Roig és un espai d'interès natural que acull una àmplia varietat d'espècies i hàbitats d'interès. Per això, des de Depana, es subratlla la importància de promoure el seu coneixement  i incrementar la conscienciació ciutadana en la preservació i cura d'aquest valuós paratge del litoral gironí.

Les activitats estan obertes a tothom però cal inscriure's prèviament.

Més informació: Depana

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article