La cançó de l'estiu es pot descarregar gratuïtament de la xarxa

La música ha estat la banda sonora de l'estiu a Formentera


L'èxit musical d'aquest estiu està relacionat amb l'anunci de la casa Damm que ha descobert al grup suec "Billie the vision and the dancers" i ha promogut una visió particular de com pot ser un estiu a Formentera, més enllà de les imatges de crisi associades a l'estiu del 2009. 

Malgrat la frescor de la peça musical, que enganxa, aquest èxit és, pel cantant Lars Lindquists, una cançó trista, segons que explica en una entrevista a la Vanguardia. La companyia que ha fet l'anunci els va trobar buscant cançons a Google que portessin la paraula "summer" i Lindquists es felicita de no haver-li posat el títol "tonight".

En concret la cançó triada es diu Summercat i va ser gravada l'any 2004 dins del seu primer àlbum "I Was So Unpopular In School And Now They're Giving Me This Beautiful Bicycle". El grup ha penjat totes les seves cançons a Internet i qualsevol se les pot descarregar gratuïtament. També hi ha l'opció de pagar-los "la voluntat". Des que van utilitzar aquest sistema han ofert 2 milions de descàrregues si bé diuen que a la pràctica ja viuen dels concerts.

A Facebook hi ha un grup per qui vulgui fer Sumercat l'èxit de l'estiu, ja hi ha 2.700 admiradors.

 

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article