Renfe modifica serveis per la instal.lació d'una nova catenària a Plaça Catalunya


La instal.lació d'una catenària rígida al túnel de Plaça Catalunya a partir d'avui, modificaran els serveis i recorreguts d'algunes de les línies de Rodalies de Renfe. Les obres s'efectuaran en dues fases, la primera, del 3 al 16 d'agost que deixaran sense servei les estacions d'Arc de Triomf i Plaça Catalunya i, la segona entre el 17 i 23 d'agost en què les dues estacions recuperaran part del servei, però es mantindrà els canvis en la línia 1 (Maçanet).

Només a línia 2 de Rodalies es manté al marge dels efectes de les obres.

Renfe ha anunciat el reforç d'atenció als passatgers amb 48 nous informadors en els punts de més concentració de trànsit de viatgers. 

Les modificacions de trajectes es poden consultar directament al 902 24 02 02.

Per alleugerir les molèsties als usuaris Renfe ha arribat a un acord amb TMB a través del qual els títols de transport de Renfe seran vàlids per accedir al metro a Pl. Catalunya, Arc de Triomf, Sants, Sant Andreu Arenal i Clot.

Del 3 al 16 d'agost

Queden fora de servei les estacions d'Arc de Triomf i Catalunya i resten afectades les següents línies:

Línea 1 (Maçanet – L’Hospitalet):

• Els trens iniciaran i finalitzaran recorregut al Clot-Aragó.

• Per seguir el trajecte, els passatgers ho podran fer a través de la línia 2 de Rodalies o la línia 1 de metro. En el trajecte Sants - Molins de Rei, l'alternativa és la línia 4 de rodalies.


Línea 3 (L’Hospitalet de Llobregat– Vic)

• El servei comença i acaba recorregut a Sant Andreu Arenal. Per seguir el trajecte els passatgers hauran d'utilitzar la línia 1 de metro (Parada Fabra i Puig)


Línea 4 (Manresa – Sant Vicenç de Calders)

Per al tram nord (Manresa – Barcelona) el servei s'inicia i acaba a Sant Andreu Arenal. Per seguir el trajecte, com en el cas anterior, caldrà agafar la línia 1 de metro.

Per al tram sud (Sant Vicenç de Calders – Barcelona)

• Los trenes inicien servei i acaben a Barcelona Sants. Les alternatives per seguir el viatge són la línia 1 de metro o la 2 de Rodalies.


Línea 7 (Martorell – L’Hospitalet de Llobregat):

•El servei comença i acaba a Montcada – Bifurcació. Les alternatives per seguir el viatge són les línies 3 i 4 de Rodalies

• També es pot optar pel servei alternatiu en bus en el tram Castellbisbal – Cerdanyola UAB


Mitja distància

La línia Lleida-Manresa-Barcelona es desviarà per Passeig de Gràcia, pel que no tindrà parada a Plaça de Catalunya, Arc de Triomf, Sant Andreu Arenal i Torrebaró.


Llarg recorregut

Els trens internacionals que enllacen Barcelona amb París, Milà i Zurich finalitzaran el recorregut a Sants i es manté la sortida habitual des de l'Estació de França


Entre el 17 i el 23 d'agost

Recuperaran el seu trajecte habitual les línies 3, 4 i 7 de Rodalies, i també la línia de mitja distància afectada. NOmés la línia 1  (Maçanet – L’Hospitalet) mantindrà la modificació iniciada a principis de mes i que es preveu finalitzi el dia 23.

Llarg recorregut

A partir del 17 ja recuperaran la sortida i arribada des de l'estació de Sants.

Més informació: Renfe




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article