El Youtube "amenaça" els telenotícies


El portal de vídeos Youtube es podria convertir en un rival poderós dels informatius de televisió pel seu potencial a l'hora de vincular notícies i ubicació geogràfica segons destaca el New York Times. L'aliança Youtube i Google ha desenvolupat un sistema de publicació de vídeos que identifica automàticament la nostra localització en el planeta i ens tria continguts.

A YouTube asseguren que estan ajudant les emissores de televisió i d'altres companyies a crear una nova font d'ingressos que rivalitza directament amb les operadores convencionals de televisió. El risc és que els usuaris triïn YouTube a l'hora de veure el telenotícies editat i seleccionat on-line.

De moment la característica dels vídeos de YouTube està associada a continguts de tot tipus: emissores de ràdio, diaris, continguts procedents d'universitats, i també nous productors que emeten les seves notícies al marge dels grans grups i només per Internet. Aquesta vinculació deriva de la nostra localització geogràfica que s'obté a través de mètodes com l'IP pública de la nostra connexió.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article