Nova web de la Generalitat que concentra tota la informació per als emprenedors


El portal INICIA vol concentrar tota la informació i assessorament que necessiten els emprenedors i empresaris per a la creació i el desenvolupament de la seva empresa. Es dirigeix principalment als petits empresaris, autònoms, cooperatives i joves emprenedors als que ofereix recursos que poden utilitzar en moments de dubtes o planificació. Des de la web s'hi pot fer des de l'avaluació de la idea de negoci fins els passos que cal per a portar-la a terme.

Es pot trobar assessorament a la mateixa web, o amb la xarxa d’entitats repartides a tot el territori de Catalunya per resoldre personalment tots els dubtes. Ofereix també l'opció de rebre un servei d'assessorament personalitzat en qualsevol de les 174 entitats distribuïdes arreu del territori.

En breu també s’obrirà una pàgina d’INICIA a Facebook "Feu sortir l’empresa que porteu dins" on el contacte entre emprenedors serà més directe a l'hora de compartir experiències i des d'on es rebran les actualitzacions del portal.

Entre les seccions de la web hi ha "El Banc de casos" des d'on es poden consultar exemples innovadors que han reeixit. Són projectes empresarials que s'han engegat durant els últims anys amb el suport d'INICIA. Experiències d'utilitat, a partir de diferents criteris com són la forma jurídica de l'empresa, l'activitat a què es dedica, el capital inicial que han requerit o la comarca on es troben ubicades.

La web també disposa d'una secció d’actualitat on a més de les notícies del món empresarial, s'hi troba l'agenda d'actes i  un recull diari de tots els tallers i seminaris als que es pot assistir gratuïtament.

Més informació: INICIA

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.

  • els hi voldria fer una pregunta, ja que voldria muntar una empresa a Russia però el fet es que voldria saber on hauria de mirar els salaris mitjans de la població, i despres -cosa que no se si sabreu- com mirar des d'aqui locals i preus i ajudes que em podria donar el govern com a jove emprenedor ja que tinc 22 anys. gracies.

Comenta aquest article