L'anomenat Hotel Vela acumula 4.000 candidats per 400 llocs de treball

El dijous 13 el casting serà exclusivament per a veïns de la Barceloneta en un intent de calmar el rebuig del veïnat


L'hotel W Barcelona ha d'obrir les portes aquest octubre i aquests dies, el seu Casting Center es veu desbordat per l'allau de demanda de feina. Amb tot, aquest dijous les entrevistes de personal seran només  per a veïns de la Barceloneta. Els responsables d'Starwood, cadena americana que gestionarà l'hotel de luxe, asseguren que aquest és un intent d'absorvir "talent local" i integrar-se a la ciutat. Els més mal pensats, però, veuen una clara reacció a les campanyes de rebuig a l'hotel  iniciades fa uns mesos pels veïns de la Barceloneta, que acusen l'hotel Vela d'ocupar domini públic, amb els seus 110 metres d'alçada i el qualifiquen "d'aberració urbanística i ambiental".

De moment, però, més de 4.000 persones seran entrevistades pels serveis de càsting de l'hotel, per a ocupar els 400 llocs de treball que es creen entre recepcionistes, cambrers i personal tècnic. L'hotel, dissenyat per Ricard Bofill, és el primer dels establiments de la cadena Starwood a Europa. Un edifici de dimensions pecualiars i que ja ha canviat la fisonomia del port de la ciutat.

Una construcció a peu de platja, de 27 plantes que comptarà amb 473 habitacions. El veïnat de la Barceloneta l'ha vist de bon començament com un nou intent d'elitització del barri i han iniciat una campanya a ritme de King Àfrica amb l'intent de dinamitar musicalment l'hotel.

Els veïns carreguen entre d'altres contra l'Autoritat Portuària de Barcelona que va privatitzar els terrenys de domini públic per a ser explotats privadament, contra les constructores COMSA, FCC, Sacresa i OHL  "que es van enriquir amb la bombolla immobiliària i ara pretenen treure partit a la indústria del turisme, a costa de la qualitat de vida del veïnat" i auguren que el nombre de creuers que pararan a Barcelona per passar per l’Hotel augmentarà. "Els creuers són una agressió al medi ambient" protesten, " i els seus usuaris tracten la ciutat com un objecte de consum ràpid d’usar i tirar".

Podeu visionar el vídeo amb la "cançó de l'estiu" feta per veïns de la Barceloneta:







Més informació:

Hotelvelabarcelona.com

Informativos.net

Cotizalia




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article