Beques per a fer pràctiques en empreses de l'estranger


La Generalitat ha obert la convocatòria de beques per a la realització de pràctiques en empreses o institucions a l'estranger. Van dirigides a universitaris o bé estudiants de grau superior en comerç exterior.

Aquestes beques tenen una durada d'entre 6 i 12 mesos, en funció del contingut de la pràctica i s'hauran d'iniciar abans de finals d'aquest any.

Es tracta de facilitar als estudiants la realització de pràctiques en empreses de l'estranger i augmentar així el nombre d'especialistes en gestió comercial internacional, innovació, transferència tecnològica i cooperació internacional.

El termini per a presentar sol.licituds finalitza el 27 de novembre i les despeses subvencionables són fins a un màxim de 1000 € mensuals, en funció del país de destinació i la retribució i facilitats que rebi el becari de l’empresa.

Des de l’inici del Programa de Beques, el COPCA ha concedit un total de 1.100 beques a més de 50 països, prioritzant els països de parla anglesa, francesa i alemanya, com ara els Estats Units, el Regne Unit, Bèlgica, Alemanya, l’Amèrica Llatina (l‘Argentina, Mèxic i Xile) i l’Àsia (Indonèsia, Hong Kong i el Japó).

D’altra banda, un 15% dels becaris que han finalitzat la seva estada a l’exterior queden contractats al país on han desenvolupat la pràctica.

El període de sol·licitud d’aquestes beques és obert fins al 27 de novembre de 2009 i s’han de tramitar com a mínim un mes abans de l’inici del període de pràctiques.



Més informació: ACC1Ó

                              Ajuts a la internacionalització del COPCA

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article