Compromís amb els aliments de casa

Les cooperatives agràries inicien la campanya ImpliCA'T


Amb l’eslògan “ImpliCA’T: consumeix productes de la nostra terra”, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya vol crear consciència de la necessitat d’involucrar-nos en un consum responsable, que en el nostre àmbit es vincula als productes catalans i cooperatius.

L'entitat remarca que no hem d’oblidar que tant la restauració com la distribució disposen els productes en les seves cartes i als seus lineals en funció de diversos factors, però és obvi que la demanda n’és el més important. Els consumidors podem esdevenir protagonistes, estenent la nostra petició -com una taca d’oli- en els punts de venda i consum, conclou la FCAC.


La federació de cooperatives agràries recorda que implicar-nos i fer que els altres també s’impliquin serà la millor manera de potenciar l’aposta de la societat per l’aliment quilòmetre zero, com una mostra de compromís amb el nostre territori, amb el producte de proximitat. Perquè l’activitat cooperativa contribueix a la dinamització econòmica del seu entorn, generant ocupació i moviment econòmic en comarques on sovint és la principal o l’única activitat. I perquè els beneficis cooperatius reverteixen sobre el conjunt de la societat.

En els últims temps que sentim a parlar, sovint, de sostenibilitat i potser ja és hora que algú expliqui que aquesta paraula, en l’àmbit de l’alimentació i a casa nostra, significa consumir producte cooperatiu i de Catalunya, subratlla l'entitat. Aquesta complicitat entre productors i consumidors passa, doncs, pel nostre compromís personal: impliCA’T.

Més informació: FCAC

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article