"Arrodoniment solidari", nova fórmula de col.laboració empresarial amb Intermon Oxfam


Atrápalo, ha signat un acord de col.laboració amb Intermón Oxfam per a posar en marxa el programa "Arrodoniment solidari". Es tracta d'oferir als clients que contracten un viatge a través de la seva web la possibilitat d’arrodonir l’import de la reserva d'un vol a favor d’Intermón Oxfam.

L'agència de viatges es compromet per la seva banda a duplicar la quantitat obtinguda dels seus clients a través d'aquest sistema i fer-ne la donació a l'ONG per contribuir a projectes que té iniciats com el Banc d'Aigua a Etiòpia.

Etiòpia és un dels països amb pitjor accés a l’aigua potable, malgrat el gran nombre de recursos hídrics de què disposa. El problema és la falta de recursos materials, financers i humans, per construir infraestructures que permetin extreure l’aigua del subsòl i fer-la accessible. Intermón Oxfam treballa en aquell país en la construcció d’infraestructures i la formació de la població beneficiària en la gestió de l’aigua.

En aquest enllaç podeu consultar diferents fórmules de col.laboració que Intermón Oxfam posa a disposició de les petites empreses si tenen intenció de col.laborar amb els seus projectes, des de regalar lots de "Nadal Solidaris" fins a donar a Intermon els punts que acumulen amb l'entitat bancària corresponent, la venda de productes de comerç just o el patrocini de programes educatius i projectes d'investigació.  L'ONG publica permanentment a la seva web el llistat  de les petites empreses que col.laboren, a les que qualifica de "transformadores".

Més informació:Intermón Oxfam

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article