Facua denuncia els festivals Primavera Sound i Sunfec per clàusules abusives


El festival Primavera Sound de Barcelona i el Sunfec de Cambrils han estat denunciats davant de l'Agència Catalana del Consum per la federació de consumidors Facua. L'entitat acusa l'organització de pràctiques abusives com la prohibició de l'entrada de menjar i beguda o la negativa  a acceptar la devolució de les entrades en cas de modificació de cartell.

En la mateixa denúncia, Facua inclou, entre d'altres, el Festival Internacional de Benicàssim FIB Heineken que ha denunciat davant de l'Àrea de Consum de la Generalitat valenciana.

L'organització de consumidors argumenta que la prohibició d'entrar menjar i beguda -com passa en el Sunfec- és una pràctica abusiva ja que s'imposa la compra de les alternatives que ofereix el recinte a uns preus molt més elevats.

D'altres clàusules que denuncia són les relacionades amb la no acceptació de la devolució de les entrades en cas de modificació del cartell o la negativa a retornar els diners si el concert s'anul.la per motius determinats o se suspèn quan ja ha transcorregut més de la meitat de l'espectacle. En aquest cas estarien inclosos el Primavera Sound i el Festival Internacional de Benicàssim.

Facua demana a les autoritats de consum territorials que analitzin de prop les condicions de contractes de concerts i festivals que se celebren en el seu àmbit i prenguin mesures si detecten clàusules abusives com les denunciades.


Més informació: Facua

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article