Servei de transport públic per al Gamper


Avui el Barça presenta l'equip de la temporada 2009-2010 davant de l'afició en el partit del trofeu Gamper contra el Manchester City, que es jugarà a les deu del vespre al Camp Nou. Es recomana assistir al camp amb transport públic, pel que el metro i autobusos ampliaran el seu servei avui coincidint amb el partit.

Així, el metro funcionarà fins a la 1 de la matinada, amb l'excepció del tram entre Can Boixeres i Collblanc, que està tallat per obres de construcció de la nova estació d'Ernest Lluch i del nou vestíbul de l'estació de Can Vidalet.

Pel que fa a l'autobús, es reforçaran les línies 15, 43 i 56 i s'habilitaran dues llançadores entre Camp Nou i les places de Catalunya i Mossèn Cinto Verdaguer. El bitllet d'aquestes dues línies especials serà de 2,4 euros.


TMB recomana, per als usuaris que utilitzin la L5 entre les estacions de Cornellà Centre i Can Boixeres, que enllacin amb Rodalies Renfe a l'estació de Cornellà Centre fins a Sants-Estació, des d'on poden connectar amb les línies 3 i 5 de metro.

A banda d'aquestes recomanacions es poden consultar les afectacions a la xarxa de metro en aquesta pàgina web.

Pel que fa als autobusos, a part del servei habitual de les línies de l'entorn de la zona, es reforçarà també el servei de les línies 15, 43 i 56, sempre en funció de la demanda que es produeixi.

A més, com és habitual els dies que se celebra partit a l'estadi, es posaran en funcionament, a la sortida, les línies especials que enllacen el Camp Nou amb la plaça de Catalunya i amb Mossèn Cinto Verdaguer.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article