La Caixa crea una aplicació mòbil per a la venda d'entrades a espectacles


El nou sistema incorpora utilitats com un localitzador geogràfic. Entre d'altres serveis, permet que l'usuari pugui veure en temps real l'oferta de oci més pròxima al lloc on estigui en aquell moment, accedir als detalls de cada espectacle (horaris, sinopsi, vídeos promocionals, tràilers de pel·lícules, preus, etc.), seleccionar les millors localitats disponibles i adquirir-ne les entrades. Un sistema que permetrà la localització d'espectacles i la venda d'entrades alhora.

Un GPS d'oci per al mòbil

La novetat tecnològica farà possible, per exemple, que una persona que estigui sopant en un restaurant miri quins són els cines i teatres més pròxims, decideixi, amb els seus acompanyants, on volen anar després. Des del mòbil mateix poden veure l’aforament del local, comprovar si hi ha seients lliures i, finalment, comprar les entrades.

Gràcies a l'aplicació, un procés com el descrit es podria fer en menys de dos minuts. Una altra de les possibilitats del nou ServiCaixa mòbil és la creació de una sèrie de llocs favorits (per exemple, el cinema més a prop de casa) que, de manera automàtica, sense que l'usuari hagi de programar res, actualitzen regularment la informació.

En la versió actual de l'aplicació, les entrades adquirides via mòbil es podran recollir en qualsevol caixer ServiCaixa. En breu, però l'entitat anuncia que posarà en marxa un sistema perquè no calgui imprimir cap entrada: el mateix telèfon mòbil generarà un codi especial que servirà per accedir als espectacles.

La cartellera de cines, en el mòbil

L'aplicació recull la cartellera de cines de ServiCaixa, unes 1.100 sales I, a més de la informació addicional com ara una sinopsi de l'argument, el repartiment d'actors o el tràiler del film.

També està disponible per a iPhone i iPod. L'aplicació es pot descarregar gratuïtament des de la App Store, la tenda en línia d'aplicacions d'Apple.

L'entitat financera espera poder presentar la versió per a Android, el sistema operatiu de Google, en les pròximes setmanes; i també preveu poder llançar les adaptacions per a BlackBerry, Nokia i altres models de mòbil durant el segon semestre de l'any.

Més informació: La Caixa

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article