Tractorada aquest dissabte a Vilafranca


Unió de Pagesos convoca aquest dissabte una tractorada a Vilafranca del Penedès per demanar preus justos per als productors i que s’habilitin mesures immediates per combatre la situació de crisi del sector vitivinícola. Els participants estan convocats a les 10 del matí a la zona esportiva de la capital de l'Alt Penedès.

Amb el lema Preus justos per al raïm i per al vi, el sindicat exigeix a les autoritats que actuïn en conseqüència i demana que practiquin una destil·lació de crisi per eliminar excedents. En aquest sentit, critica l’actitud del Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, que fa unes setmanes ja va deixar passar una oportunitat de destinar fons de procedència europea a la destil·lació, necessària perquè el sector pugui plantar cara a la crisi que pateix a causa dels excedents de vi de la campanya anterior.

Unió de Pagesos demana també actuacions concretes i urgents sobre les vinyes i el suport de l’Administració a la comercialització dels productes del sector per tal de garantir que els pagesos rebin un preu just.




Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article