Triodos Bank lliura les donacions del "dipòsit Actua" a Amnistia Internacional

Prové del 0,7% que dóna el banc per cada dipòsit contractat i la renúncia dels clients a una part de l'interès


El director general de Triodos Bank, Esteban Barroso, ha lliurat 19.686 euros procedents de les donacions del "Dipòsit Actua" al director d'Aministia Internacional, Esteve Beltran. Aquests diners provenen del 0,7% addicional que el banc ètic ha donat per cada Dipòsikt contractat durant el primer any i la part dels interessos als que han renunciat els clients.

Enguany ha estat triada aquesta ONG perquè continui amb les seves tasques en la defensa dels drets humans a tot el món.

El "Dipòsit Actua" es una imposició a termini fix a un any que es pot contractar a partir de 1.000 euros, sense comissions d'obertura ni de manteniment i sense necessitat de canviar de banc.

Beltran, a més d'agrair al banc ètic aquesta col.laboració ha explicat que “Amnistia Internacional treballa per aconseguir que les empreses mostrin un compromís fort amb la defensa dels drets humans en els seus negocis", en aquest sentit i referint-se a l'acord amb Triodos el posa "d'exemple que rendibilitat econòmica i respecte als drets humans poden anar de la mà".

Triodos Bank és un banc europeu independent fundat el 1981 amb una llarga experiència en banca ètica i sostenible. Recentment ha estat guardonat amb el premi Financial Times al Banc Sostenible de l'Any 2009, i desenvolupa un model innovador de negoci bancari que combina rendibilitat financera amb la rendibilitat social i mediambiental.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article