Aproven la construcció d'un camp de golf en un espai protegit de l'Alt Empordà


El projecte inclou a més d'un camp de golf de pitch-and-putt de 18 forats, un restaurant - bar, magatzems i dos llacs artificials. Dijous passat, el consistori de Palau-Saverdera, un municipi molt proper a Roses on governa CiU en majoria, va aprovar la construcció d'un espai per a jugar al golf en terres protegides pel "Pla Director de l'Empordà", segons l'oposició municipal, que denuncia una "irregularitat urbanística.

L'oposició denuncia que el govern municipal s'ha aprofitat de les disposicions generals vigents a nivell del poble, pendent de redacció d'un Pla d'Ordenació Urbana i que no s'han adequat a les condicions contemplades en el Pla Director, aplicat a les comarques de l'Alt Empordà i el Baix Empordà.

Unitat per Palau, partit que representa l'oposició amb tres regidors d'un total de set, argumenta que la zona on es vol construir el camp de golf es troba  prop d'una zona classificada en el pla director de l'Empordà com a "zona d'alt valor agrícola" i els informes en poder del govern municipal són del 2005.

Més informació: Diari de Girona








Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article