ACC1Ó inicia un pla de suport al sector català del moble

El Pla beneficiarà especialment a empreses del sector de les Terres de l'Ebre i de la zona de La Garriga


Amb l’'objectiu d’'afavorir la competitivitat de les empreses del sector català del moble, ACC1Ó posa en marxa un pla integral de competitivitat del sector dotat amb un pressupost de 500.000 euros per a impulsar la innovació i la internacionalització.

El pla, impulsat per ACC1Ó i el Centre de Difusió Tecnològica de la Fusta i el Moble de Catalunya (CENFIM), impactarà en més de 50 empreses del sector del moble català, amb especial incidència a zones com Terres de l'’Ebre o La Garriga.

Impuls al canvi estratègic d’'empreses del sector moble

Entre les iniciatives d'’aquest nou pla destaquen les actuacions dirigides a impulsar el canvi estratègic individual de les empreses del moble oferint-los la possibilitat que s'’integrin en el canal de distribució i explotin models de negoci en col·lectivitat.

A més d'assessorar, ACC1Ó ’impulsarà actuacions conjuntes d'’empreses per facilitar la introducció dels seus productes o serveis a diferents mercats d'’Europa Occidental, o la participació agrupada en fires de referència.

Per ’afavorir la internacionalització i potenciar les activitats d'’exportació de les empreses del sector, es realitzaran missions comercials directes per tal que les empreses puguin fer prospecció dels mercats existents per als seus productes a països d'’Europa de l'’Est i d'Àfrica; i també missions inverses mitjançant les quals empreses i distribuïdors visitaran les seus de les empreses a Catalunya.



Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article