El pont aeri trasllada el servei a la T1


Aquest dimecres es farà la segona fase del trasllat  a la T1 en què el Pont Aeri iniciarà la seva activitat des d'aquest punt de l'aeroport a més dels vols domèstics. També Vueling, les companyies de l'aliança One World i les aerolínies amb vols intercontinentals no associades a cap aliança operaran des de la nova terminal.

Així, a partir d'avui 36 companyies s'ubicaran a la T1, un 80% dels trànsit de passatges de la nova instal.lació.

Les companyies que s'hi traslladen són Vueling, Iberia, Air Nostrum, British Airways, Iberworld, Finnair, Royal Air Maroc, American Airlines, El Al Israeli Airlines, Arkia, Atlas Blue, Air Algerie, Ukraine Inter Airlines, Avianca, Royal Jordanian, Cityflyer Express i Israir Airlines.

Iberia i Vueling

La companyia Iberia i les seves associades preveuen operar aquest dimecres 336 vols, inclosos els del pont aeri, transportant més de 31.000 passatgers i 38.000 maletes. El primer vol del pont aeri Barcelona-Madrid sortirà de la T1 a les 06.50 hores, i el primer que hi aterrarà ho farà una hora més tard.

Pel que fa a Vueling, arribarà a operar fins a 156 vols diaris amb fins a 20.000 passatgers des de la T1 aquesta temporada tardor-hivern. L'aerolínia sumarà 35 rutes des de la nova terminal (16 domèstiques i 19 internacionals), convertint-se en la principal aerolínia de la T1.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article