Torna la fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern al Passeig de Gràcia


Demà obra les portes la 58a. Fira del Llibre d'Ocasió Antic i Modern, al Passeig de Gràcia de Barcelona. Aquest any la fira oferirà un monogràfic sobre cultura tradicional, i més concretament sobre Joan Amades commemorant el 50è aniversari de la seva mort.

El Punt de Reciclatge Llibre Solidari tornarà després de l'èxit assolit l'any passat. La iniciativa que es va posar en marxa l'any passat posa a disposició dels visitants un punt de recollida de llibres de segona mà oferint-ne d'altres a molt bon preu. En la primera edició es van recaptar 7.645 euros, que van ser lliurats a Unicef per a tirar un endavant un projecte d'educació de nenes a l'Àfrica.

Un any més tornarà al Passeig de Gràcia de Barcelona la Fira del Llibre d’Ocasió Antic i Modern, una fira amb més de mig segle d’història, que va oferir l’any passat uns 200.000 títols en exposició, entre els quals rareses i joies editorials.

La majoria dels expositors que participen a la fira formen part del Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya, tot i que el 2008 també van tenir estands tres llibreries de València, dos de Madrid i una de Granada.

La Fira, que representa per als llibreters de vell un 20% de la seva facturació anual, compta amb l’ajut de l’ICIC.

Més informació: Gremi de Llibreters de Vell de Catalunya

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article