Néix un portal pels que volen integrar la bici al seu dia a dia


La web elaborada pel Bicicleta club de Catalunya vol posar a disposició d'empresaris i treballadors eines i suggeriments que ressalten els avantatges d'anar a la feina en bicicleta. El web bicialafeina.com conté informació pels que creuen que anar en bicicleta és més que un esport o una manera d'ocupar el temps d'oci. El portal compta amb guies metodològiques, exemples de bones pràctiques a més de testimonis de la passió per la bicicleta i fotografies d'usuaris amb experiències personals després d'haver triat el transport a pedal.

A Catalunya, més del 10% dels ciclistes fan servir la bicicleta per anar a la feina i la tendència va a l'alça, segons el BACC. L'entitat destaca que el servei de bicing de Barcelona ha servit a molts d'usuaris per a descobrir els avantatges d'aquest tipus de transport. Ara, més de la meitat dels viatges que s'hi contracten són per anar o tornar de la feina.

La web que defensa anar a la feina en bicicleta destaca els avantatges saludables, econòmics i ambientals dels que tan se'n parla darrerament, especialment des del boom del bicing, però també dedica un apartat a captar adeptes entre els empresaris, argumentant que un treballador menys estressat i menys ensopit pels embussos previs a l'arribada a la feina és també un treballador més concentrat i productiu. 

Més informació:

www.bicialafeina.com

BACC

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article