Exposició "No sóc ni mileurista"


Una exposició que es pot veure aquests dies al restaurant Vinil de Girona té per títol "No sóc ni mileurista". Jordi Renart, un polifacètic artista gironí que s'expressa a través de la fotografia i el dibuix sent ara que "en èpoques de crisi aguditza la creativitat". La col.lecció de dibuixos fets a tinta o a grafit que es poden veure al Vinil són acompanyats de fotografies retocades amb intencionalitat on es respira el "submileurisme que vol denunciar. 

L'originalitat de l'exposició consisteix en què a totes les obres, Jordi Renart hi ha penjat una etiqueta sense preu. “És el públic el que ha de valorar l’obra d’un artista que no és ni mileurista”, afirma.

El proper dissabte 26 de setembre, el restaurant Vinil, ubicat al barri vell de la capital del Gironès, celebrarà la inauguració de l’exposició amb un concert de Pulpopop  amb projeccions de Jordi Renart, que tindrà lloc a la terrassa del restaurant a partir de les 7 de la tarda. Durant la inauguració, dedicada a tots els que no són ni mileuristes, la canya, el refresc i la copa de vi costaran 1 euro.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article