Caixa Manresa aplana el camí cap a la integració amb d'altres entitats


El director general de Caixa Manresa, Feliu Formosa, ha reconegut que l'entitat no es pot quedar sola tal i com van les coses en el mercat financer. Assegura que és més complicat "ser una entitat financera mitjana que no pas petita o de grans dimensions" i si es vol tenir un millor accés al mercat de capitals sempre és bo formar part d'una agrupació.

Recordem que al juny passat es va parlar de la possible participació de Caixa Manresa en la fusió de Caixa Sabadell, Terrassa i Manlleu, a la que posteriorment s'hi ha afegit Caixa Girona. L'entitat manresana finalment es va mantenir al marge d'aquesta integració.

Dins del sector, segons explica Cincodias, s'ha seguit un apropament de l'entitat en direcció a una possible fusió amb Caixa Catalunya i Caixa Tarragona. Formosa però no ha esmentat en cap moment aquesta possibilitat encara que, segons el rotatiu, ha sentenciat que "no existeix cap problema  en participar en un projecte amb caixes públiques" i que properament presentarà al consell d'administració dues possibilitats d'integració. Recordem que tan Caixa Catalunya com Caixa Tarragona són fundades per les respectives Diputacions.


Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article