Salgado adverteix que als ajuntaments també els toca patir la crisi


Elena Salgado, Ministra d'Economia i Hisenda va aclarir ahir, davant del Congrés, que ha arribat el moment que els ajuntaments comencin a patir la crisi econòmica, encara que sigui "mínimament". Aquestes paraules eren en resposta a una interpelació del grup popular demanant un finançament local estable. "L'exercici de governar és també ser corresponsable i la corresponsabilitat fiscal dels ajuntaments passa també per patir les conseqüències de la crisi" va concloure Salgado.

La vicepresidenta econòmica va recordar que malgrat la situació econòmica per la que esta passant el país, les quantitats lliurades als ajuntaments el 2009 no han disminuït, pel que va insistir en què segurament ha arribat el moment que els sacrificis arribin també als ajuntaments, "sacrificis que, en qualsevol cas, seran compensats més endavant", va afegir.

Salgado va recordar que el govern central esta negociant amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, a més de posar en marxa d'altres iniciatives com el fons d'inversió local, el decret per finançar els romanents de tresoreria negatius o les línies d'avals per fer front als deutes dels consistoris amb les petites empreses.

Més informació: EP

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article