Caprabo i Cellers Unió impulsen el projecte "Vi Solidari"


Caprabo i Cellers Unió impulsen el projecte Vi Solidari, una iniciativa orientada a combatre i lluitar contra l’exclusió social a través de dos lots de vins que es distribuiran als 265 establiments que la cadena té a Catalunya. Una part dels beneficis d’aquests lots, amb vins catalans de denominació d’origen, es destinarà als projectes del Casal dels Infants.

El projecte Vi Solidari es composa de dos lots de vi que, des de principis d’aquesta setmana, es poden trobar als supermercats Caprabo. Cada un dels lots inclou tres ampolles de vins catalans de Cellers Unió de diferents Denominacions d’Origen, acompanyats de tres receptes de maridatge elaborades per sis cuiners de renom que s’han sumat a la iniciativa: Carme Ruscalleda, Fermí Puig, Carles Abellan, Joan Roca, Carles Gaig i Mey Hoffman. El president de l’Acadèmia de Sumelleria Espanyola, Juan Muñoz Ramos, és qui ha fet el maridatge de cada recepta amb cadascun dels vins, juntament amb la nota de tast.

El projecte, que fusiona la gastronomia, l’enologia i la solidaritat catalana en vins, el va presentar aquest dijous, el director general de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), Oriol Guevara, en el marc de la Mostra del Vi de l’Incavi que es celebra aquests dies a Barcelona. En el decurs de l'acte, Javier Amezaga, conseller delegat i director general de Caprabo va destacar la predilecció que té la cadena per a proveir el seu estoc de vins catalans, destacant que la companyia comercialitza la quarta part del vi i cava català que es ven al Principat.

L'acord pioner entre Caprabo i Cellers Unió per la comercialització d’un producte solidari, integra el compromís de destinar tres euros de cada lot que es vengui al desenvolupament i continuïtat dels projectes del Casal dels Infants.

Aquesta aliança solidària s’emmarca en les polítiques de Caprabo de Responsabilitat Social Corporativa i de suport als productes catalans. Entre les quals s'hi compta l'acord amb Provedella per a la venda de carn de vedella catalana o la campanya de promoció dels productes de casa nostra que aquest any comença a partir d'octubre.

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article