"Feina Activa": La Generalitat posa en marxa un portal per oferir i trobar feina


El Departament de Treball ha presentat el portal "Feina Activa" a través del qual ofereix un servei gratuït que vol facilitar l'accés a ofertes de treball a qui n'està buscant i, alhora, posar a l'abast de les empreses una eina de recerca i selecció de possibles treballadors.

De moment Treball ha començat a informar personalment d'aquest nou servei als inscrits a les Oficines d'atur a través de correu electrònic. A més, l'àrea de Serveis a l'Empresa del SOC ha entrat en contacte amb les empreses per informar-les d'aquesta nova possibilitat d'incloure les demandes de personal en aquesta web.

La gestió del portal incorpora convenis amb diverses d’empreses de treball temporal per incloure les seves ofertes laborals. Alhora, la col·laboració amb entitats públiques i privades permet al portal “Feina Activa” oferir el conjunt d'ofertes d'ocupació que hi ha al mercat laboral.

La informació que inclou el portal està certificada pel Servei d'Ocupació de Catalunya que assegura l'existència de totes les empreses que sol·licitin el seu accés al portal i en valida la seva incorporació.

El portal "Feina Activa"també ofereix la possibilitat d'accedir al que s'anomena "ofertes exprés", que són aquelles que les empreses necessiten cobrir de forma urgent en 24 ó 48 hores. Quan una empresa publiqui una oferta exprés, els candidats que hagin manifestat la seva disponibilitat per aquest tipus d'oferta rebran automaticament un correu electrònic avisant-los de la seva publicació en el portal.

La informació en Xarxa es complementa amb un servei d’atenció diari de 8 del matí a 12 de la nit per aclarir els dubtes o resoldre els problemes.

Més informació: Departament de Treball

Subscriu-te al butlletí de jornal.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article